KASPER KNABBER-MAX (8 ROLLEN) +/-5KG
search
  • KASPER KNABBER-MAX (8 ROLLEN) +/-5KG
  • KASPER KNABBER-MAX (8 ROLLEN) +/-5KG
  • KASPER KNABBER-MAX (8 ROLLEN) +/-5KG

KASPER KNABBER-MAX (8 ROLLEN) +/-5KG

€ 13,45
Inclusief belasting

De Knabber-Max zorgt voor activiteit en afleiding in de dierenverblijven. Knabber-Max is essentieel voor een goede spijsvertering vanwege de aanwezige ruwe celstof. Verder zorgen de aanwezige vezels en  de geperste vorm van de Knabber-Max ervoor dat het konijn flink moet knabbelen waardoor de doorgroeiende snijtanden voldoende slijten.De Knabber-Max is een pellet gemaakt van luzerne, druivenschil, wortel schijfjes, gerstvlokken, geëxtrudeerd lijnzaad, gedroogde peterselie, geëxtrudeerde tarwe en cichorei.

Aantal

De Knabber-Max zorgt voor activiteit en afleiding in de dierenverblijven. Knabber-Max is essentieel voor een goede spijsvertering vanwege de aanwezige ruwe celstof. Verder zorgen de aanwezige vezels en  de geperste vorm van de Knabber-Max ervoor dat het konijn flink moet knabbelen waardoor de doorgroeiende snijtanden voldoende slijten.

* De Knabber-Max is een pellet gemaakt van luzerne, druivenschil, wortel schijfjes, gerstvlokken, geëxtrudeerd lijnzaad, gedroogde peterselie, geëxtrudeerde tarwe

en cichorei.

* Het biedt konijnen een hoge kwaliteit van ruwe celstof en eiwitten.

* Het geëxtrudeerde lijnzaad (Linamix®) ondersteunt huid en vacht.

* Evenwichtige basisvoorziening

* Laag ruw eiwitgehalte

* Geschikt voor het voeren tijdens tentoonstellingen

* Geschikt voor jonge dieren

Voeradvies:

De Knabber-Max onbeperkt aanbieden. Zeer geschikt om tijdens tentoonstellingen aan te bieden als extra ruwvoervoorziening.

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit 12,5%

Ruw vet 3,3%

Ruwe celstof 25%

Ruwe as 7,8%

Calcium 0,9%

Fosfor 0,4%

Natrium 0,1%

KF381108

Je bent misschien ook geïnteresseerd in