• Aanbieding!
Wespenval incl. Lokstof (laatste 4 stuks)
search
  • Wespenval incl. Lokstof (laatste 4 stuks)

Wespenval incl. Lokstof (laatste 4 stuks)

€ 9,95
Inclusief belasting

Bestrijd wespen met natuurlijk aas inbegrepen - geen giftige chemicaliën! Voor gebruik buitenshuis - tuinen, binnenplaatsen, speeltuinen, patio's, vuilstortplaatsen, bakkerijen en recyclingfaciliteiten

Volumekorting

Aantal Stukprijs U bespaart
4 € 9,50 € 1,80
Aantal

SWISSINNO Natural Control wespenval 

Bestrijd wespen

* Natuurlijk aas inbegrepen - geen giftige chemicaliën! 

* Voor gebruik buitenshuis - tuinen, binnenplaatsen, speeltuinen, patio's, vuilstortplaatsen, bakkerijen en recyclingfaciliteiten

* Wordt geleverd met een portie speciaal wespenaas, onweerstaanbaar voor alle soorten wespen 

* Het aas wordt in de val met water gemengd en lokt de wespen de val in, waar ze in het water verdrinken 

* Ontworpen om aan bomen of palen te hangen - (draadhanger meegeleverd) maar kan ook op de grond worden geplaatst

 * De actieve bijenbescherming in het aas houdt bijen weg van de val (soortbescherming)

Efficiënte wespenval met natuurlijk aas

Zonder enige chemicaliën gebruikt de SWISSINNO wespenval natuurlijk aas om wespen aan te trekken en ze in het water te laten verdrinken. Een uitgekiend ontwerp maakt het gebruik van gif overbodig en beschermt zo het milieu. Het aas schrikt ook bijen af ​​en beschermt ze tegen het vliegen in de val.

Wespen bestrijden is eenvoudig en effectief met de wespenval. De val kan op 5 tot 10 meter afstand van het te beschermen gebied worden gehangen of op de grond worden geplaatst. 

Eenvoudige toepassing

Open het wespenaas van Natural Control en plaats het in de val. 

Vul de wespenval met water tot aan de markering en roer. 

De val kan vervolgens aan een boom, paal of iets dergelijks worden bevestigd. Hiervoor kan de meegeleverde twistdraad gebruikt worden. Plaats de wespenval op een zonnige plaats, ongeveer 5 - 10 meter van het te beschermen gebied.

Om te voorkomen dat u door wespen wordt gestoken, voegt u elke avond water toe als het waterpeil onder de markering zakt. Voorzie de val elke 2-3 weken van vervangend aas. Om de val opnieuw te gebruiken, dompelt u de hele val in warm zeepwater om eventuele levende insecten te doden en maakt u deze schoon.

Milieuvriendelijke en veilige bescherming tegen wespen

Wespen kunnen zeer gevaarlijk zijn en een ernstige bedreiging vormen, vooral voor mensen met allergieën. Daarom hebben wij bij SWISSINNO een wespenval ontwikkeld die uiterst efficiënt wespen aantrekt en doodt. Dankzij jarenlange ervaring in ongediertebestrijding zijn onze producten doordacht en perfect vormgegeven.

Als er grote aantallen wespen zijn of om grotere gebieden te beschermen, is het aan te raden om meerdere wespenvallen te gebruiken. Houd er ook rekening mee dat de val regelmatig wordt gevuld met water, zodat eventuele binnenkomende wespen gegarandeerd verdrinken.

SWIS0317